Ünlü oyuncudan şaşkınlık yaratan sözler!

Ünlü oyuncu Ozan Güven, İstanbul'da bir Üniversite'de öğrencilerle bir araya geldi. Güven, ''Televizyona ağaç koysalar insanlar onunla bile fotoğraf çektirir'' ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncudan şaşkınlık yaratan sözler!

Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ve kendi bakış açısından değerlendirdiği konular hakkında da yorum yapan Ozan Güven, üstü kapalı da olsa Yılmaz Erdoğan'ı eleştirdi. Güven, Organize İşler filmini diğer oyuncu arkadaşları Cem Yılmaz'ı da yanına alıp geç vizyona sokan ve daha sonra filmi internet ortamına satan Yılmaz Erdoğan'ın bu hareketinin sinemayı olumsuz etkileyip etkilemeyeceği hakkındaki sorulara yanıt verdi. "Kimilerine göre avantaj, kimilerine göre dezavantaj olabilir. İzleyicilerin sinemaya ayağının alışması bakımından da olumsuz etkisi olur" dedi.

Genç oyuncu adaylarına kariyer planlamalarında yol göstermek için de yorum yapan Ozan Güven, "Maalesef herkes oyuncu olayım, kısa yoldan meşhur olayım gibi bakıyor ama iş öyle değil. Bir, iki sene meşhur olabilirsiniz ama devamlılığı olmaz. Bugün aynı kanalda günde iki saat bir ağacı ekrana yansıt o ağaç da meşhur olur. Önemli olan sende bu kabiliyet ve başarı var mı, devamlılığın var mı? Olay bu... İşini severek yapmak önemli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte