Japonların "Yuvaya Dönüş"ü film oldu

1985 yılında İran-Irak savaşı devam ederken 215 Japon'un Türkiye'ye getirilişini anlatan THY'nin destek verdiği "Yuvaya Dönüş" filminde hostes karakterini Beyzanur Mete canlandıracak.

Japonların "Yuvaya Dönüş"ü film oldu

Bir Japon kızın 30 yıl sonra öğrendiği Türk babasının izini sürme hikâyesini de barındıran "Yuvaya Dönüş" filminin çekimleri tam gaz devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ve THY’nın sponsor olduğu yapımın kadrosuna son olarak ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Beyzanur Mete dahil oldu. Oyuncu, savaş sırasında Türkiye’den Tahran’a inen uçağın hostesini canlandıracak.

AĞLATACAĞIZ 

Başrollerini Furkan Palalı, Burhan Öcal ve Megumi Masaki'nin paylaştığı ve çekmleri Kapadokya’da devam eden yapımla ilgili olarak Mete, “Oyuncu koçluğu yapmak için yönetmen Hakan Kurşun ile görüşmüştüm. Sonra kendimi filmin kadrosunda buldum. Bu yıl benim için şanslı ve sürprizli başladı.  İnsanların yüreğine dokunacak ve ağlatacak bir film olacak eminim” diye konuştu. 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte