Bu sahne haftaya damga vuracak!

'Güldür Güldür Show' ekibinin sevilen yüzlerini kadrosunda toplayan yerli komedi filmi 'Cici Babam' ve bir çiftin ilişki sınavını konu alan 'İlişki Durumu: Açık İlişki (Permission)' filmleri bu hafta öne çıkıyor. İşte haftanın diğer sinema filmleri...

Bu sahne haftaya damga vuracak!

Bu hafta 10 yeni film vizyona girdi. Sinema salonlarında yepyeni filmler sinemaseverleri bekliyor. Cici Babam, İlişki Durumu: Açık İlişki (Permission), Vallahi Hortladı, Winchester Gizemli Ev (Winchester Mystery House), Zamanda Kıvrılma (A Wrinkle In Time), Bütün Saadetler Mümkündür, Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık, Sandık, Horoz Bayram ve Köpek Adası (Isle of Dogs) filmleri sizlerle…

Cici Babam

Artık birer yetişkin olan üç kardeşin işleri çok zordur. Babaları ölen kardeşlerin artık yeni bir cici babaları vardır. Fakat onlar annelerinin yeniden evlenecek olmasını kabullenemez. Cici babaları kendisini aileye kabul ettirmeye uğraşsa da üç kardeş bu evliliği engellemek içi her şeyi göze almıştır. Meltem Bozoflu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu "Cici Babam"ın oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Derya Karadaş, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu gibi isimler yer alıyor.

'Cici Babam' filmin yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu oturuyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla ve Derya Karadaş gibi isimler rol alıyor.

'Cici Babam' filmi 20 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak.

İlişki Durumu: Açık İlişki (Permission)

Sevgilisi Will (Dan Stevens) ile güzel görünen bir ilişkisi olan, kısa süre içinde evlilik teklifi almaya bekleyen Anna (Rebecca Hall), erkek kardeşinin kafasına soktuğu fikri fazlasıyla benimser ve sevgilisine evlenmeden önce bir süre başka insanlarla da birliktelikler yaşamalarının iyi olacağını belirtir. Böylelikle hayatlarına farklı insanlar almayı kabul ederler.

İlişki Durumu: Açık İlişki (Permission) filminin yönetmenliğini Brian Crano yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Rebecca Hall, Dan Stevens, Jason Sudeikis, Gina Gershon ve François Arnaud gibi isimler var.

İlişki Durumu: Açık İlişki (Permission) filmi 20 Nisan'da sinema salonlarındaki yerini alacak.

Vallahi Hortladı

M.Ö. 2600 civarında yaşamış kral Nam-sis, kendisini ve eşini sonsuza dek yaşatabilmek için 14 adet özgür ruha ihtiyaç duymaktadır. Bu 14 kişi, kendilerini kurtarıp Nam-sis'i mezarına gönderebilmek için, yıllardır bütün dünya nimetlerine tövbe etmiş Nuri Hoca'dan (Nuri Alço) yardım isterler.

'Vallahi Hortladı' filminin yönetmenliğini Volkan Adıyaman yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Nuri Alço, Doğa Konakoğlu, Hasan Yalnızoğlu, Burak Şahin ve Bülent Mert gibi isimler rol alıyor.

'Vallahi Hortladı' filmi 20 Nisan'da vizyonda.

Winchester Gizemli Ev (Winchester Mystery House)

Özellikle 19. yüzyılın savaşlarında çok sık kullanılmış Winchester tüfek şirketinin mirasçısı olan Sarah Winchester (Helen Mirren), şehirden uzakta, kocaman bir konakta yaşamaktadır. Üstelik bu evin inşaatı hiç durmadan devam etmekte, sürekli yeni odalar eklenmektedir. Bu bitmeyen inşaatın nedeni yaşlı kadının gösteriş merakı değil, zamanında Winchester tüfekleriyle öldürülmüş kişilerin intikam için dönen ruhlarını hapsetme isteğidir. Dul Winchester, bu ruhlar tarafından lanetlendiğine emindir. Doktor Eric Price (Jason Clarke) her ne kadar hayaletlere inanmasa da evde tuhaf birşeylerin döndüğü kesindir, üstelik daha öncekilerden hiçbirinin olmadığı kadar güçlü bir ruh daha dadanmıştır.

'Winchester Gizemli Ev' filminin yönetmenliğini Michael Spierig, Peter Spierig yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook, Angus Sampson ve Laura Brent gibi isimler rol alıyor.

'Winchester Gizemli Ev (Winchester Mystery House)' filmi 20 Nisan'da vizyonda.

Zamanda Kıvrılma (A Wrinkle In Time)

Astrofizikçi bilim adamı Alexander Murry (Chris Pine), zaman ve boyutlarla ilgili birçok önemli çalışmaya imza attığı sırada bir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştur. Birçok kişi Murry'nin öldüğünü düşünmektedir, ancak kızı Meg (Storm Reid) ve eşi Kate (Gugu Mbatha-Raw) başka bir boyuta geçmiş olabileceğine inanmaya devam etmektedir. Bir gün Meg'in erkek kardeşi Charles (Deric McCabe), Bn. Hangi, Bn. Neydi ve Bn. Kim adlarında 3 tuhaf kadınla tanışmalarını sağlar. Onlar da Alexander'ın hayatta olduğuna inanmaktadır. Meg, Charles ve Meg'in arkadaşı Calvin (Levi Miller), hayallerine sığmayacak bir dünyaya yolculuk ederek karanlık güçlerle savaşırlar.

'Zamanda Kıvrılma' filminin yönetmenliğini Ava DuVernay yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Storm Reid, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling ve Chris Pine gibi isimler rol alıyor.

Zamanda Kıvrılma (A Wrinkle In Time) filmi 20 Nisan'da sinema salonlarındaki yerini alacak.

Bütün Saadetler Mümkündür

Mühendislik eğitimi alan Ali (Kemal Uçar), bir Erasmus projesi vasıtasıyla yurt dışına gitmenin hayalini kurmakta olan genç bir adamdır. Hedefi belli olsa da arayışı sona ermiş değildir. Günün birinde bir türkü barda çalışan Gülce'den (Nilay Erdönmez) hoşlanmaya başlar. Hemşirelik okuyan Gülce, bir yandan da para kazanmak için yaşlı ve yalnız Mevlüt Bey'in (Arif Erkin) bakımıyla ilgilenmektedir. Bir şekilde Mevlüt'ün öyküsüne de ortak olan Ali, bir soruyu kendine sormaktan vazgeçmez: Bütün saadetler mümkün müdür?

'Bütün Saadetler Mümkündür' filminin yönetmenliğini Selman Kılıçaslan yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Ruhi Sarı, Arif Erkin, Kemal Uçar, Nilay Erdönmez ve Fatih Topçuoğlu gibi isimler rol alıyor.

'Bütün Saadetler Mümkündür' filmi 20 Nisan'da vizyonda.

Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık

2017'de vizyona giren Maşa ile Koca Ayı'nın devam halkasıdır. Küçük bir kız olan Maşa ile sirkten emekli ayı Mişka'nın maceralarının anlatıldığı filmde bu sefer birbirinden eğlenceli sürprizler izleyenleri bekliyor. Enes Batur, Nisan Aktaş, Çitos Efe, Başak Karahan, Çağla Demirel, Duru Önver, Prenses Elif, Şahangiller gibi başarılı Youtuber’lar filmin içinde Maşa ve Koca Ayı ile rol alarak izleyenlere farklı bir deneyim yaşatıyor.

'Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık' filminin yönetmenliğini Oleg Kuzovkov yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Enes Batur, Başak Karahan, Duru Önver, Çağla Demirel ve Nisan Aktaş gibi isimler rol alıyor.

'Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık' filmi 20 Nisan'da vizyonda.

Sandık

Şehirden oldukça uzak dağların, kanyonların, nehirlerin çevrelediği doğa harikası bir bölgede yer alan şirin bir köy olan Turan köyünün kaderi bir sabah köy üzerinde uçmaya başlayan ve nereden, kim tarafından kontrol edildiği anlaşılamayan helikopterlerin taşıdığı sandıkları bölgeye bırakmasıyla değişecektir. Sandık’ın içinden çıkan ve kendi içlerinde bir hiyerarşiye sahip genleri ile oynanmış sülükler tüm bölgeyi gerçek bir kaos’a sürükleyerek, halkın içinden çıkılamaz bir kabusla yüzyüze gelmelerini sağlayacaktır. Öfkesini ve şiddet duygusunu kontrol edemeyen hastalanmışlar ve hayatta kalmaya çalışanlar olarak ikiye ayrılan köyde taraflar arasındaki yoğun mücadele sürerken, köye gelmek zorunda kalan 6 kişilik arkadaş grubu ise tüm bu karmaşanın tam ortasında kalacaklardır. Ve sonu gelmeyen korku başlayacaktır.

'Sandık' filminin yönetmenliğini H. Mücahit Pehlivan yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Celal Bıyıklı, Adnan Tunalı, Çağlar Ozan Aksu, Sinem Yılmaz ve Mutlu Dereli gibi isimler rol alıyor.

'Sandık' filmi 20 Nisan'da vizyonda.

Horoz Bayram

Şanlıurfa'nın bir köyünde yaşayan Bayram, bütün köy halkına borç takmış, bu durum diğer köylüleri son derece sinirlendirmiştir. Alacaklıların nefesini ensesinde hissetmekten bıkan Bayram, sihirbazlık yapan bir arkadaşının yardımıyla bir çıkış yolu bulur. Köylerinde yapılan bir gösteri sırasında sihirbaz, Bayram'ı bir kutuya sokarak onu horoza dönüştürdüğünü söyler. Bayram sahne arkasından kaçarken, bütün köylüler Bayram'ın artık horoz olduğuna inanmıştır. Sihirbaz da horozu ancak 1 yıl sonra tekrar Bayram haline getirebileceğine herkesi ikna etmiştir.

'Horoz Bayram' filminin yönetmenliğini Mustafa Diyar Demirsoy yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Abdullah Aslan, Sahra Zeyni, Hüseyin Taş, Zülfü Hamit Altın ve Şükran Çağman gibi isimler rol alıyor.

'Horoz Bayram' filmi 20 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak.

Köpek Adası (Isle of Dogs)

Günün birinde Megasaki City'deki bütün köpeklerin şehirden uzaklaştırılmasına karar verilir. Bütün köpekler, evcil ya da değil, devasa çöp döküm alanına sürülür. Bu köpeklerin içinde 12 yaşındaki Atari Kobayashi'nin koruma köpeği Spots da vardır. Minyatür uçağına atlayan Atari, tek başına nehrin karşı tarafına geçer ve köpeğini aramaya koyulur. Orada, yeni arkadaş olmuş melez köpek sürüsünün de yardımıyla epik bir yolculuğa çıkar. Atari'nin köpeğini arayış yolculuğu, bölgenin kaderini ve geleceğini değiştirecektir...

'Köpek Adası' filminin yönetmenliğini Wes Anderson yapıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton, Liev Schreiber ve Bill Murray gibi isimler rol alıyor.

Köpek Adası (Isle of Dogs) filmi 20 Nisan'da sinema salonlarındaki yerini alacak.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte