Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den şaşırtan poz

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı 'Ailecek Şaşkınız' filminin galası Azerbeycan'da gerçekleşti. Azerbaycan'da sevenleriyle buluşan Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy yöreye özgü çoban papağıyla poz verdi...

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den şaşırtan poz

Azerbaycan Bakü'de Park Bulvar/ Park Cinema’da 'Ailecek Şaşkınız' filminin galası gerçekleşti. Galada Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy'un çoban papağıyla verdikleri poz büyük ilgi gördü.

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy'un 'Ailecek Şaşkınız' filmi için girdikleri tüm salonlarda büyük sevgi seliyle karşılandı. Üçlü hayranlarından gelen büyük istek üzerine 'Yaradana Kurban' şarkısını söylediler.

'Ailecek Şaşkınız' filminde ele alınan konu ise şu şekilde: Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat'ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'dır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle dostluk kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif'e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. Ancak Elif narin ve saf bir genç kız değildir. Özel eğitimler ve üstün hizmetlerle dolu kariyeri, sert karakteri ve kıvrak zekası, Ferhat'ı bir hayli zorlayacaktır...

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolleri paylaştıkları 'Ailcek Şaşkınız' filmi 02 Mart'ta sinema salonlarındaki yerini almıştı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte