“Umut’la Keyfekeder” Alem FM’de!

Tüm zamanların en iyi müzikleriyle müzikseverlerle buluşan Alem FM’de gece radyo dinleyen insanların dostu arkadaşı olacak, şiir, şarkı ve sohbet programı başlıyor. 5 Mart Pazartesi gününden itibaren gece saat 01:00 -04:00 saatleri arasında Umut Kuzkaya’nın sunumuyla “Umut’la Keyfekeder” Alem FM’de!

“Umut’la Keyfekeder” Alem FM’de!

Hafta içi her gece 01.00 – 04.00 arasında unutulmayan ve en çok sevilen şarkıların paylaşıldığı, gündeme dair konuların konuşulduğu, şiirlerin okunduğu, canlı telefon bağlantıları ile geceye dair paylaşılması gerek duyguların sohbeti ile süren "Keyfekeder" artık hafta içi her gece Alem FM’de dinleyicileriyle buluşacak.

Umut Kuzkaya, 01.02.1982’de Mersin’de ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gözlerimi açtı. Henüz 1 yaşında umutların şehri İstanbul’a taşınma kararı aldı aile büyükleri. Çok iyi bir radyo dinleyicisi olarak onunda herkes gibi mikrofonla tanışma isteği boy göstermeye başladı ve 2005 yılında İstanbul’da sadece bir ilçeye yayın yapan yerel bir radyoda meslek hayatına ilk adımı attı. Böylece bir kere mikrofonun tozunu yuttu ve radyo onun için vazgeçilmezi oldu. 30.05.2015’te evlendi, hemen ardından dünyanın en güzel duygusu olan babalığı tattı, Bige ve Fatih Giray isminde iki evlat sahibi oldu. 1 Mart 2018 itibariyle Alem FM ailesine katıldı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte