Yeni bir dizi aşkı daha ortaya çıktı!

Aşk yaşadıkları konuşulan sevilen dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman, önceki gece birlikte görüntülendi. İkili, Yıldız Tilbe’nin 'El Adamı' şarkısı eşliğinde romantik anlar yaşadı.

Yeni bir dizi aşkı daha ortaya çıktı!

Televizyon kanalında yayınlanan sevilen bir dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Can Yaman, ilk kez birlikte görüntülendi. 

İkilinin, bulundukları mekanda samimi halleriyle dikkat çekerken Can Yaman’ın bir ara Demet Özdemir’in yanağından makas aldığı görüldü.

Demet Özdemir ve Can Yaman, Yıldız Tilbe’nin ‘El Adamı’ şarkısı eşliğinde romantik anlar yaşadı.

Müziğin ritmine kendini kaptıran Can Yaman sahneye çıkarak Mert Davran ile birlikte ‘Ele Güne Karşı’ şarkısını seslendirdi.

Eğlence sonrası Demet Özdemir ve Can Yaman, önden arkadaşlarını göndererek kapıda gazetecilerin olup olmadığı kontrol ettirdi.

Biraz bekledikten sonra mekandan birlikte çıkan Can Yaman ve Demet Özdemir flaşlar patlayınca kısa süreli panik yaşadı.

İkili ‘doğum günü vardı, ona geldik” açıklamasını yaptı.

Yaşadıkları paniği üzerlerinden atamayan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre taksinin gelmesini bekledi. Demet Özdemir gelen ilk taksiye binerken Can Yaman onu izledi.

Mekan önünden farklı taksilerle ayrılan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre sonra buluşup aynı taksiyle yollarına devam etti.

Daha önce Seçkin Özdemir’le aşk yaşayan Demet Özdemir’in ayrılık nedeni olarak partneri Can Yaman'la olan yakınlaşması olduğu iddia edilmişti.

Demet Özdemir, “Seçkin Bey’le ayrılık nedeniniz Can Bey mi?” sorusu üzerine “Ne alaka… Olur, mu öyle şey?” yanıtını vermişti.

Kaynak: Hürriyet

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte