Türkiye'ye yatırım için geliyorlar! ICSG İstanbul 2018

Türkiye’nin en büyük uluslararası kongre ve fuar organizasyonların biri olarak gösterilen 6. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG İstanbul 2018) bu yıl Alem FM’in radyo sponsorluğunda 25-26 Nisan’da İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Alem FM’in radyo sponsoru olduğu ICSG İstanbul 2018’de üst düzey teknolojiler keşfedilecek, yeni teknikler konuşulacak ve fikirler yatırımcılarla buluşacak...

Türkiye'ye yatırım için geliyorlar! ICSG İstanbul 2018

Bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG İstanbul 2018) dünyanın birçok yerinden yatırım için Türkiye’ye gelecek heyetlere ev sahipliği yapacak.

Hem bulunduğu konum hem de düşük maliyetler dolayısıyla yatırımcıların gözde ülkesi olan Türkiye, uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 25-26 Nisan’da İstanbul Kongre Merkezi’nde buluşacak olan 30’u aşkın ülkeden birçok enerji şirketi, yatırım için Türk enerji sektörünün temsilcileriyle bir araya gelecek. Alem FM’in radyo sponsoru olduğu önemli etkinlikte alım heyeti katılımları, start-up’lar, teknokentler ve b2b görüşmeler organize edilecek.

BİNLERCE KİŞİ ICSG 2018’İ ZİYARET EDECEK

Türkiye’nin en büyük uluslararası kongre ve fuar organizasyonların biri olarak gösterilen 6. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG İstanbul 2018) bu yıl Alem FM’in radyo sponsorluğunda 25-26 Nisan’da İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.
 
10 bin kişinin katılımının beklendiği dev etkinlik, Ekonomi Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının destekleriyle organize ediliyor.

TÜRKİYE ICSG 2018 İLE AKILLANACAK
 
25-26 Nisan tarihlerin İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 6. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı (ICSG İstanbul 2018)’de enerji sektörünün geleceği konuşulacak.
 
Alem FM’in radyo sponsoru olduğu ICSG İstanbul 2018’de üst düzey teknolojiler keşfedilecek, yeni teknikler konuşulacak ve fikirler yatırımcılarla buluşacak. Etkinliğin kongre ayağında ise karar vericiler, uzmanlar ve uygulayıcılar aynı platformda bir araya gelecek. İstanbul Kongre Merkezi’nde 300’ün üzerinde stant yer alacak.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte