Simge Sağın’a özel sürpriz!

Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde Edis'i dinlemeye giden meslektaşı Simge'ye özel bir kutlama yapıldı. Simge'ye sahne sonrası kuliste sürpriz doğum günü yapıldı. Şarkıcı, o anlardan bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Simge Sağın’a özel sürpriz!

Edis, dün akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla bir araya geldi. Edis'i dinlemeye gelenlerin arasında ünlü isimlerden Simge Sağın'da vardı. Simge, Edis'i tebrik etmek için kulise gitti ve beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Doğum günü olan şarkıcıya sürpriz yapan Edis ve arkadaşları Simge Sağın'ın duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Habertürk

''En güzel doğum günüm''

Şarkıcı Simge Sağın'a sürpriz doğum günü partisi. Edis'i dinlemeye giden Simge'ye kuliste doğum günü sürprizi yapıldı. Şarkıcı, o anları Instragram hesabından ''Harika bir doğum günü ve şahane bir konser bıraktık geride. Herşey için teşekkür ederim, en güzel doğum günüm bu yaşımda gerçekleşti. @edisgorgulu @hasan_bilal_oguz Harika dilekler adadım, hepsi gerçekleşmek üzere evrene bırakıldı. Tüm doğum günümü kutlayan herkese sonsuz teşekkürler'' notuyla paylaştı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte