Levent Yüksel'den sürpriz isimle sürpriz düet!

Levent Yüksel Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Yüksel, oyuncu Gökçe Bahadır'ı sahneye davet ederek 'Ayrılmam' şarkısını birlikte seslendirdiler.

Levent Yüksel'den sürpriz isimle sürpriz düet!

Oyuncu Gökçe Bahadır'ı sahneye davet ederek Ayrılmam şarkısıyla konsere başlayan Levent Yüksel, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay'ın da şarkılarını seslendirdi

Levent Yüksel, 19 Temmuz akşamı geleneksel Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sahneye çıktı. 3 saat sahnede kalan sanatçı, Açıkhava izleyicisi ile birlikte en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Harbiye izleyicisine bir de sürpriz hazırlayan Levent Yüksel, ‘Ayrılmam’ şarkısının ikinci kısmında sahneye Gökçe Bahadır’ı aldı. Düetleriyle herkesi kendilerine hayran bırakan ikili, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Çocukluğundan bu yana dinlediği arabesk şarkıları aslına sadık kalarak yorumladığı albümü “Hayatıma Dokunan Şarkılar” ile büyük beğeni toplayan Levent Yüksel’e ‘Yalnızım Dostlarım’, ‘Hor Görme’ ve ‘Kaderimin Oyunu’ şarkılarında tüm Açıkhava izleyicisi tek bir ağızdan eşlik etti.

Seyircinin performansını çok beğenen deneyimli sanatçı, “Bu konser bir konservatuar sınavı olsaydı hepiniz geçerdiniz. Hepiniz muhteşemsiniz” diyerek seyirciye tam not verdi.

AA

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte