Işın Karaca ile İrem Derici arasında sular durulmuyor

Şarkıcı Işın Karaca, bir televizyon kanalında yayınlanan programa konuk oldu. Karaca, programda ''İrem Derici'nin eski eşi Sedat Doğan'a evlenme teklifi etti'' dedi. Bu açıklamaların ardından İrem Derici'den yanıt gecikmedi. Ardından Karaca'dan yanıt geldi.

Işın Karaca ile İrem Derici arasında sular durulmuyor

Işın Karaca, bir televizyon kanalında yayınlanan programa konuk oldu. Karaca, eski eşi Sedat Doğan'la yaşadığı evlilikle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Işın Karaca'nın açıklamaları şöyle:

"Tuğrul ile huzuru buldum. Gece uyuduğumda üzerimi örtecek bir adamla birlikteyim. Aşırı duygusal bir kadınım. Tuğrul'a çok fazla mesaj geliyor, 'Çok yakışıklısın, bu evlilikle ne yapıyorsun? gibi. İnsanın delirmemesi mümkün değil. Bu tarz durumlarda, sosyal medyada en güzel şey bir kişiyi engellemek. Sosyal medyada kadınlığını dişiliğini kullanan kişilere cevap veriyorum genelde. Onlara cevap verirken 'Ben Işın ablan' diyorum."

''İrem Derici, Sedat Doğan'a evlenme teklifi etmiş''

"Sedat'la evlendiğimde imzayi attığım an annemin haklı çıktığını anladım. Babamın hasta olduğu dönemler çok zordu. Biz Sedat'la boşanmamıştık daha. Bir gece bir arkadaşım İrem Derici'nin Facebook hesabındaki bir fotoğrafı gönderdi. O fotoğrafta İrem Derici ve Sedat el ele tutuşuyordu. O gün artık dedim ki, 'Hayat çok sert ve çok acımasız, insanı çok yaralayan bir şey'. Ben kimseyi kimseye kötülemedim. İrem Derici, Sedat'a evlenme teklifi etmiş. İrem Derici bizim evli olduğumuzu da biliyordu. Ben sadece benim gözlerime bakmalarını bekliyorum. İrem Derici'yi ben de sevmiyorum. Onun sesini, şarkılarını ve ahlaki olarak da beğenmiyorum. Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil tabii. Ama hepimizin değerleri başka. İrem genelde benim sahne aldığım yerlerde sahne almıyor. Karşılaşsak hiçbir şey yapmam. Onun gözüne bakmak isterim. Bir insanın gerçek duygusunu anlamak için gözüne bakmak lazımmış."

Kaynak: Milliyet

Bu açıklamaların ardından İrem Derici'den yanıt gecikmedi. Derici, sosyal medya üzerinden yanıt verdi ve konu ile ilgili dava açacağını söyledi.

Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan’la boşanma nedenini anlattı. Katıldığı programda Karaca, o dönem Sedat Doğan ile İrem Derici'nin ilişkisi olduğunu iddia etti.

Çıkan bu iddialar sonrası Derici, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

''Beni birileri kendisiyle karıştırmış''

Çıkan bu iddiaların ardından İrem Derici, Instagram hesabı üzerinden çok sert bir yanıt verdi. Derici, paylaşımında ''Beni birileri kendisiyle karıştırmış. Yıllar önceye dönüp bir bakacak kendine. Google Amca'ya yazınca o dönem bir magazincinin kendi ağzından anlattıkları duruyor. Hatta o magazincinin bu hanımefendi için verdiği röportajda her şey var. Bu iftiraya yasal süreci başlatıyorum...'' ifadelerini kullandı.

İrem Derici'nin paylaşımından sonra Işın Karaca'dan Instagram hesabından yanıt geldi...

Saklayacak hiç bir şeyim yok! Hiç olmadı ve olamaz da. Ben nerden geldiğimi bildiğim için gittiğim yol dümdüz! 

Yaşadığım bir sıkıntıyı sorduklarında dimdik cevabımı veririm...

Rica ederim; Sosyal medyadan bana basın danışmanlarınızın ağızı ile konuşmayacaksın! Kimin ne olduğu ve ne kadar güvenirliliği var ortada! 

Ben zamanında, kucağımda küçük bir bebekle dururken, babamı toprağa vermişken de boş durmadım, durdurmadınız!

Durmadım çünkü dünün yarını var! Kul bilmezse Allah bilir, ve hayatta hiç bir şey gizli kalmayacaktır sözü çok yüklüdür...

T.C den çıkış tarihinizden kaldığınız otele kadar bütün detaylar var. Kanıtlı.. öyle bol keseden atarak değil. 

İftira arıyorsan muhatabın ben değilim. Tatilinizi tüm detayları ile getirenlere soracaksın hesabını, bana değil.. Avukatım Levent Turgut Karakoç geçmişte bu araştırmayı zaten yapmakla yükümlüydü. 

Ne de olsa ortada bir boşanma davası mevcuttu! Şimdi Sana iftira? Hakaret? Bu olayın neresinde var? 

Beğenmediğiniz doğruların karşısında hemen dava açıyorum demeler! Aman durma, aç! Öyle hedef şaşırtmaya çalışmakla olmaz o işler!! Sizin ettiğiniz hakaretten ya ben dava açarsam?! Aklı başında 2 GAZETECİ bana 2012 senesinde yaşanan bir olayı sordu bende yüreğimin bütün dürüstlüğü ile cevap verdim! Kimsenin zoruna gitmesin doğrular ⭐️ Şimdi siz bel altın vurmaya çalışırsınız! Ama benim karnım tok sizin Ali-Cengiz oyunlarınıza. Basın danışmanına sor istersen bana neler söylediğini o dönem de! Çevir yanmasın olmasın kimse şimdi.. Siz siz olun, aman hakarete filan gireyim demeyin.
Kanunlar artık bu konuda çok sıkı... Ben de hiç korkak değilim!!

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte