''Herkes beni konuşsun, en popüler ben olayım''

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Alem FM'de Füsun Tuncer'in konuğu konuğu oldu. Alem FM'in sevilen programcılarından Füsun Tuncer'in konuğu olan Derici, ''Herkes beni konuşsun, en popüler ben olayım'' ifadelerini kullandı.

''Herkes beni konuşsun, en popüler ben olayım''

Türkiye'nin en alem radyosu Alem FM; ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor. Alem FM'in sevilen programcılarından olan Füsun Tuncer'in bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı İrem Derici oldu. Derici; kendisi ile ilgili merak edilenler ve çıkan haberler hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

- Yüzde yüz değiştim

Çok törpüledim kendimi, içime kapandım. Güçlü durmak durumdayım. Sanki çelik yelek giymiş gibi yaşamak zorundayım. Herkes bilirkişi, herkes herşeye oturduğu yerden yorum yapıyor.

- Hiçbir şeyi takmıyorum

Bir aydır birşey oldu bana. Hiçbir şeyi takmıyorum. Evet dediklerime hayır demeye başladım. Hiç bilmiyordum ama 30 yaşında hayır demeyi öğrendim.

- 'Ben Tek Siz Hepiniz' klibiyle ilgili çıkan haberlere açıklık getiren İrem Derici, Bu memlekette asla hiciv yapmayacaksın. Şarkı zaten sahte hayatlardan bahsediyor, özenmekten bahsediyor. Instagram'a bakalım şimdi herkes birbirinin aynısı. Bende düşündüm. Murat'la oturduk konuşuyoruz, dedim ki ben kime öykünüyorum. Kimleri taklit ediyorum ya da kimleri beğeniyorum. Tek tek o kliplerin üzerinden bunun bu sahnesini çok seviyorum, bunun bu sahnesi çok güzel ve bunun aynısını bana çekelim dedim. Zaten ben Beyonce ya da Jennifer Lopez olamam. Ben çaldı haberlerinin çıkacağını biliyordum. Bende dedim ki, ''Çalmadım, copy paste yaptım'' dedim. Aslında bu şekilde şarkıma kim bilir kaç milyon tıklama kattılar.

- 10 günde erkeği kendime aşık ederim, haberine de açıklık getirdi

Haber çıktığında ortalık birbirine girdi. 2 gün trend topic'ten düşmedim. Ben o lafı söylerken bunların başıma geleceğini zaten biliyordum. Ama kendime aşık ederim. Kafaya taktığım adamı kendime aşık ediyorum. Bugüne kadar öyle oldu. Ben zekaya tapıyorum. Kendi zekama da tapıyorum.

- Herkes beni konuşsun, en popüler ben olayım

Son 1-2 aydır bir ermişlik, bir rönesans yaşıyorum içimde. Yeni yeni bu durumu aşmaya çalışıyorum. Herkes beni konuşsun, en popüler ben olayım. Bu durum ilk okuldan beri var bende. Atamıyorum bunu. Sırf beni konuşsunlar diye okulda camdan atladım.

- Adamı iyi tanıyıp iyi analiz edeceksin

Bir insanı kendime aşık edebilmek için en önemli şey adamı iyi tanıyacaksın, adamı analiz edeceksin. Ön çalışma yapacaksın. Ben bilgisayar oyunu gibiyim. Hedef belirlendi, nerelere gider, kimlerle takılır gibi detaylı olarak araştırıyorum. Bütün bunları 10 içerisinde yapıyorum. Onunla tanıştığımda onun hayalindeki kadın olarak karşısına çıkıyorum.

- Hiç gitmeyecekmişim gibi seviyorum ya da hiç gitmeyeceğim gibi hissediyorlar

Nasıl olsa bu kadın cepte diye düşünüyorlar. Aşık olduğum adam bir anda başka bir adama dönüşüyor. Böyle olunca bende bir günde gidiyorum. Hiç gitmeyecek sanılan İrem, bir anda gider. Hayatıma giren herkes normal giriyor ve anormal çıkıyor.

- Benim uğruma hiç savaşılmadı

Beni kendine aşık edebilmek için ya da kendine bağlayabilmek için hiç uğraşılmadı. 30 yıldır herşey için ben uğraşıyorum. Yoruldum. Yordu bu beni. İnsan biraz kendini prenses gibi hissetmek istiyor. Ben çok erkeksiyim. Mesela çantasını erkeğe taşıtan kadınlar gördüğüm zaman parçalamak istiyorum.

- Bütün yaz Aleyna Tilki'nin 'Yalnız Çiçek' şarkısını dinledim

Yıldız Tilbe'nin 'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile ilgili Derici, albümde en çok Aleyna Tilki'nin seslendirdiği 'Yalnız Çiçek' şarkısını bütün yaz dinledim.

- Kalp acımı yaptırdığım dövmenin vücuduma verdiği acıyla unutmaya çalışıyorum

Hep bir hüzün var suratımda. Kaşlarımı yaptırdım. Gözümün yanlarını dolgu yaptırdım. 30 tane dövme yaptırdım. Kalp acısı çektiğimde, biri beni terk ettiğinde gidip dövme yaptırıyorum. Vücudumun acısından kalbimin acısını unutayım diye. 3 kerede burnumu yaptırdım.

 

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte