Hande Erçel, ayrılığın sebebini açıkladı

Şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel'in ayrılık iddiaları magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Erçel, çıkan haberlere son noktayı koydu. Oyuncu, sosyal medya hesabından ''Ailemle olmak istiyorum, ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur'' ifadelerini kullandı.

Hande Erçel, ayrılığın sebebini açıkladı

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile oyuncu Hande Erçel'in hakkında çıkan ayrıldığı iddiaları bir süredir magazin dünyasının gündeminin üst sıralarında yerini alıyordu. Dalkılıç, sosyal medya hesabı üzerinden konuşulanlara yanıt verdi.

''ilişkimi sonlandırdım, Ailemle olmak istiyorum''

Oyuncu Hande Erçel, şarkıcı Murat Dalkılıç ile ayrıldıklarını Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Erçel, paylaşımında ''Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama hergün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim'' ifadelerini kullandı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte