Ebru Polat'tan tepkilere sert yanıt

Güzel şarkıcı Hadise'den sonra Ebru Polat'ta Reynmen'in çağrısına uydu ve dans ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Polat, gelen tepkiler üzerine Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ebru Polat'tan tepkilere sert yanıt

"Ela" şarkısıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Reynmen (Yusuf Aktaş),sosyal medya hesabı üzerinden "Düet yapacak kadın sanatçı aranıyor" mesajını paylaşmıştı.

Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından Ela şarkısı eşliğindeki dansıyla çok konuşulmuştu. Reynmen'in çağırısına Hadise'den sonra Ebru Polat'tan da yanıt gelmişti. Ebru Polat da Reynmen'in şarkısında dans ettiği anları sosyal medya hesabından, "1 tane de benden gelsin. Ne de olsa ben de yarı İzmir, yarı Sivaslıyım. Hadise ve Reynmen" notuyla yayınlamıştı.

Ebru Polat, kendisine gelen tepkiler üzerine Twitter hesabından, ''Ben quantum prof. u değilim ha aklınızda bulunsun..sarkıcıyım ve show dünyasının içindeyim.dans videomda mayo ve altımda uzun etek var..sadece dans ettim o kadar.. dans özgürlüktür.. bas bas bağırıyorsunuz özgürlük diye.. eleştirenler önce kendi zihninizi eleştirin... ve sizene..'' ifadelerini kullandı.

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte