Demet Akalın'dan İrem Derici'ye olay sözler!

Şarkıcı Demet Akalın, bir televizyon kanalında yayınlanan bir programa konuk oldu. Şarkıcı canlı yayında İrem Derici ile ilgili ''O kızı sevmiyorum, O terbiyesiz biri'' ifadelerini kullandı. Derici'den yanıt gecikmedi ve sosyal medya hesabı üzerinden ''Sarma bana'' ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'dan İrem Derici'ye olay sözler!

Eylül ayında Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın, bir televizyon kanalında yayınlanan bir programa konuk oldu. Demet Akalın, canlı yayında özel hayatı ile ilgili ''Kendimi çok iyi hissediyorum. Bizim başımıza gelen şeyler talihsiz şeylerdi. Beni düşünmemiş hissiyatını kapıldım. Benim eski eşim beni herkesten çok fazla düşünürdü. Ama kızım için vazgeçtim. Benim vicdanım rahat. Okan'ı zaman zaman özlüyorum." ifadelerini kullandı.

''Okan'a ilk 1 ay inanılmaz kızgındım. Artık o kadar değil gördüğümde selam veriyorum. Okan'ın Instagram hesabına hiç bakmadım beni kızımla olan ilişkisi ilgilendiriyor. Boşanma aşamasında Hira korktuğu için etkilendi. Hira, babasına ''Sen kapıya gelme annem evi terk eder'' diyormuş ben de bakıcısından öğreniyorum. Bunun için yumuşuyorum. Ben Okan'ın emeğine üzülüyorum. Ben de onun ailesiyim benim Okan'a kırgınlığım bu yüzden.''

Öte yandan Demet Akalın İrem Derici ile ilgili ise "O kızı sevmiyorum, O terbiyesiz biri" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'ın sözlerinin ardından İrem Derici de Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Bak tatlı kadın... Her şeyi söyle bana ama beni SAYGI kelimesiyle aynı cümlede geçirirken tek diyebileceğin şey dünyanın en saygılı kızı olabilir maksimum. Annemden babamdan güzel öğrendim ben saygıyı. Sarma bana, sarmayın bana, ben kendi halimde takılıyorum. Ve seni seviyorum Demet"

Kaynak: Posta

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte