''Başardım ve gururluyum''

Şarkıcı Ece Seçkin'den sevenlerine yeni klip müjdesi. Şarkıcı, uzun süredir üzerinde çalıştığı “Dibine Dibine” adlı şarkısını dinleyicilerle buluşturdu.

''Başardım ve gururluyum''

Güney Afrika Cumhuriyeti’nde yaşayan Zulu Kabilesi’nin yaşam alanında çekilen şarkının klibi, eğlenceli görüntülerle tamamlandı. 

Yörenin etnik kıyafetleriyle klipte boy gösteren Ece Seçkin'in kostümleri, 7 kadının uzun uğraşları ve el emekleri sonucunda sanatçıya el işlemesi olarak özel hazırlandı.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Gauteng Bölgesi'nde bulunan ve bölgenin en büyük şehri olan Johannesburg'da ki Soweto'da ve geleneklerini bozmadan yaşayan dünyanın sayılı kabilelerinden Zulu Kabilesi'nin yaşam alanında çekilen klip, Murad Küçük yönetmenliğinde ve 10 kişilik bir prodüksiyon ekibi ile eğlenceli görüntüler eşliğinde tamamlandı.

Ece Seçkin, yeni single'ı hakkında ''Benim için büyük bir hayaldi ve bu iş hayalimin de ötesine geçti. Orada insanlara ve hayatlara dokunmak, o dokunduğum hayatları bu klibe aktarmak çok önemliydi. Başardım ve gururluyum'' ifadelerini kullandı.

 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte