Aylin Coşkun'dan yeni klip!

Ünlü şarkıcı Aylin Çoşkun, 'Sinsirella' isimli albümünün üçüncü video klibini çekti. Çoşkun'un büyük beğeni toplayan 'Sinsirella' albümünün üçüncü klibi 'Anladın Sen Onu' şarkısına çekildi.

Aylin Coşkun'dan yeni klip!

Şarkıcı Aylin Coşkun, 'Sinsirella' isimli albümünün üçüncü video klibini çekti. Söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan parçaya Nişantaşı'nda klip çekilirken Coşkun’a Ukraynalı ünlü model Slava Matrosov eşlik etti. 

Klibin yönetmenliğini Gülşen Aybaba yaptı. Neşeli anların yaşandığı klip yaklaşık 16 saat sürdü.

Klip, İstanbul’da bir otelde çekildi. Ayli Coşkun, şarkıyı Sezen Aksu’dan aldığını söyledi. 

Şarkıcı, klipte oynattığı Ukraynalı ünlü model Matrosov’’u sevgilisinin kıskanıp kıskanmadığı sorusuna ''Jakuzi sahnesinde tek olduğunu belirten Coşkun, “Aramızı bozmaya çalışmayın. Sahne kıyafetlerimde normalde çok usturuplu olmaya çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.

Son dönemde piyasaya çıkan hangi şarkıları beğendiği sorulan Aylin Coşkun, Aleyna Tilki'yi örnek gösterdi. Coşkun, ''Aleyna çok başarılı bir isim. 16 yaşında bir kız geldi piyasaya ve dedi ki 'Ben dengeleri biraz değiştireyim''. Başarılı bir kız, hiç kimsede laf atmasın'' dedi.

Aylin Coşkun, albümünden bir kaç şarkıya daha klip çekeceğinin müjdesini de verdi. Şarkıcı, ''Kendi kendime klip yarışması yapacağım. Çünkü albümde harcanacak şarkı yok'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk 

Kafa Açan Uzman

Kafa Açan Uzman

Hafta içi her gün
07:00 - 09:00
Kafa Açan Uzman
Serdar Trafikte

Serdar Trafikte

Hafta içi her gün
16:00 - 18:00
Serdar Trafikte