Dünyanın en eğlenceli koşusu Renkli Koşu Festivali, İstanbul'a renk katacak!

Amerika’da başlayıp tüm Dünyaya yayılan 5 km Renkli Koşusu 6. yılında Türkiye’de. Bugüne kadar 37.000’i aşkın kişinin Renkli Koşucu olduğu Türkiye’de 2019 yılı programında İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir ve Bursa var.   

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD) işbirliğinde yapılacak Renkli Koşu Festivali her yaştan, her bedenden insanın ister koşarak, ister yürüyerek ama mutlaka çok eğlenerek tamamlayacağı, süre tutulmayan bir 5-km koşu festivalidir.   

Koşu günü dağıtılacak koşucu paketlerinde koşucu numarası, Color Sky 5K T-Shirt, geçici dövme, renkli toz, koşucu bilekliği ve sponsor eklentileri vardır. Bu sıradışı koşuda unutulmaz anlar yaşayacak İstanbullular 5 km parkur boyunca her bir kilometrede kurulu renk istasyonlarında bedensel engelliler ve gönüllüler tarafından farklı renklere bürünecek.   

Koşu öncesinde kurulacak sahnede DJ performansıyla eğlenecek olan Renkli Koşucular saat 14:00’da start alanında koşuya başlayacak. Kiminin ailesiyle kiminin arkadaşlarıyla katılacağı koşuda katılımcılar finish çizgisine vardıklarında ünlü DJ Doğukan Manço performansıyla renklemeye ve eğlenmeye devam edecekler.   

Renkli Toz Nedir? 

Color Sky 5K Renkli Koşu Festivalinde kullanılan toz, gıda boyasıyla renklendirilen %100 mısır nişastasıdır. 2019 yılı renkleri mor, sarı, pembe ve yeşildir.  

Kadınların en sevdiği ve en sosyal koşu, Renkli Koşu! 68% kadın koşucu oranıyla Renkli Koşu Türkiye’de en çok kadın katılımının olduğu koşu oldu. Katılımcıların çoğunun aileleriyle ve arkadaşlarıyla katıldığı Renkli Koşulardan sonra onbinlerce rengarenk kare Facebook, Twitter ve Instagramda paylaşılıyor.   

Sosyal Sorumluluk Türkiye’de BMO Organizasyon tarafından düzenlenen Renkli Koşular 2019 yılında da BEDD işbirliğinde yapılıyor. Ayrıca Tohum Otizm Vakfı destekleniyor.  

Destekçilerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı – Herkes İçin Spor Federasyonu – İstanbul Valiliği – İstanbul Büyükşehir Belediyesi   

Color Sky 5K İSTANBUL Renkli Koşu Festivali  Maltepe Şehir Parkı  - 8 Eylül 2019 Pazar 12:00-17:00 Koşu 
Start: 14:00      

colorsky5k.com   

Etiketler =>